Velkommen til Aina Design - et sikkert sted at handle.

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Aina Design. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Aina Design.

Godt at vide

Du kan betale med følgende betalingskort: Visa, Dankort, Visa Elektron, Mastercard, American Express, PayPal.

Selve betalingsprocessen er krypteret og foregår på PayPal.com, da PayPal leverer den bedste transaktionssikkerhed og har været i betalingsbranchen længe.

Aina Design vil derfor ALDRIG få dine kortoplysninger. Vi vil registrere dine personlige oplysninger (navn, adresse, email), således at vi kan levere varen, og kontakte dig skulle problemer opstå.

Bliv derfor heller ikke forvirret når hjemmesiden 'skifter' udseende (se billede nedenunder). Du er blot blevet overført til PayPal for at gennemføre en sikker transaktion.

Leveringstid: 2-5 dage i hverdagene.

Du har 14 dages fortrydelsesret og to års reklamationsret.

Du kan kontakte os mandag-fredag fra 10-14 på vores email ainadesign@butik.dk eller på vores telefonnummer 20855395. I ferierne har vi lukket for kundeservice.

Pris og Betaling.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Aina Design eller andre har mulighed for at læse dataene. Selve betalingsprocessen sker via PayPal, da de leverer den største sikkerhed og har været i betalingsbranchen længe. Bliv derfor heller ikke forvirret, når hjemmesiden 'skifter udseende' (se billede nedenunder). Du kan verificere, at din forbindelse er sikker ved at klikke på låsen, der oftest befinder sig i øverste venstre hjørne i din browser (nedenunder er der eksempel i Google Chrome). Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

betaling via PayPal

Risioen for varerne

Risikoen for varens hændelige undergang overgår først efter udløb af de 14 dages fortrydelsesret.

Reklamationsret

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Som udgangspunkt kan du klage over fabrikationsfejl fejl og mangler, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret, forudsat at smykkerne ikke er misligholdte. Vi vil vurdere reklamationen - hvis det skyldes naturlig slitage, forkert fejlagtig eller skadeforvoldende vedligeholdelse eller anvendelse kan reklamations-retten ikke gøres gældende. Når vi modtager en klage over en vare, vil vi tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes eller om pengene skal tilbagebetales. Reklamerer du indenfor to måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Ved berettigede reklamationer refunderer Aina Design de fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen.

Fortrydelsesret

Aina Design yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere. Er der tale om en gave udvides fristen til modtageren har fået gaven, dog max. 50 dage efter købsdatoen. Køb derfor trygt dine gaver i god tid, modtageren kan altid returnere varen op til 14 dage efter modtagelse. Ved returnering bedes navn, adresse og ordrenummer opgivet.


Returvarer sendes til Aina Design, Frederiksberg Allé 58 3 tv. 1820 København

Pengene indsættes på din bankkonto. Det er derfor vigtigt, at du oplyser dit bankregistrerings- og kontonummer. Som køber kan du fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Ordrebekræftelsen

Det er ikke muligt at tilgå ordrebekræftelsen efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til butik@ainadesign.dk. Hvis oplysningerne er forkerte, og du ikke kan kontaktes ved e-mail inden for 14 dage annulleres købet og pengene vil blive tilbagesendt.

Personlige oplysninger

Dine personlige oplysninger vedr. kundeforholdet videregives ikke og bruges kun i forbindelse med ekspedition af dine bestillinger. Personoplysninger opbevares ikke krypteret. Det er kun ved betaling med kreditkort, der sendes kortinformationer krypteret via forbindelsen mellem dig og PayPal. Aina Design passer på din mailadresse og sælger ikke dine personoplysninger eller mailadresse. For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, e-mail, postnummer og by. Personoplysningerne registreres hos Aina Design og opbevares i 1 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Aina Design har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse til Aina Design foregår gennem butik@ainadesign.dk.

Om brug af vores smykker

Alle vores smykker indeholder metaller (men ikke nikkel). Metal kan ikke tåle at man bader med dem. Personer, som har metal allergi kan ikke anvende vores smykker.